Search
Search
Close this search box.

WISTA vertegenwoordigd op Maritime Awards Gala

Al sinds jaren zijn diverse WISTA-dames aanwezig op het Maritime Awards Gala, maar dit jaar heeft WISTA voor het eerst een eigen tafel en is daarmee Silver Sponsor geworden.

WISTA staat voor Women’s International Shipping & Trading Association. Het is een internationale vereniging voor vrouwen werkzaam op management niveau in de maritieme sector. Wereldwijd zijn er associaties in 42 landen met in totaal 3.500 leden. Bij WISTA Nederland zijn 150 vrouwen aangesloten, werkzaam bij een grote diversiteit aan bedrijven zoals reders, scheepswerven, makelaars, financieel dienstverleners, juristen, verzekeraars, kennisinstellingen en onderwijs.

WISTA organiseert jaarlijks verschillende bijeenkomsten waar leden kennis en ervaring uitwisselen of hun netwerk verbreden. Denk hierbij aan seminars, bedrijfsbezoeken, conferenties en trainingen. Belangrijke onderwerpen op de WISTA-agenda zijn onder andere: duurzaamheid, slimme havens en schepen, big data, health and safety, cyber security, culturele gevoeligheden en natuurlijk clean oceans.Het Maritime Awards Gala is voor WISTA een perfect event om buiten de eigen vereniging te netwerken. Henk Volmerink, voorzitter van Stichting Maritime Awards Gala: “Wij zijn blij met de beslissing van WISTA om zich als Silver Sponsor aan ons event te verbinden. Onze sector wordt van oudsher nog steeds gedomineerd door mannen. Echter, inmiddels is dat eigenlijk al jaren achterhaald. We zijn blij te zien dat steeds meer dames de weg naar onze sector vinden. Hopelijk wordt WISTA een jaarlijks terugkerende sponsor, net als vele andere organisaties die zich al vele jaren verbinden aan het Maritime Awards Gala.”

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?