YMR aanwezig bij jurering Maritime Innovation Award 2018

Young Maritime Representative (2017/2018) en wo-student Maritieme Techniek Laura Slootweg was aanwezig tijdens de presentaties van de geselecteerde inzendingen aan de jury van de Maritime Innovation Award. Laura heeft actief deelgenomen aan het juryoverleg en heeft vanuit haar eigen achtergrond bijgedragen aan de jurydiscussie. Naar aanleiding van deze presentaties en de inzendingen zijn de drie genomineerden bepaald. Laura zorgde voor een waardevolle aanvulling voor de jury. Ook zal zijn aan de jurytafel plaatsnemen tijdens het Maritime Awards Gala op 12 november as.

Wie zijn de Young Maritime Representatives?

De Young Maritime Representatives (YMR’s) zijn jongerenambassadeurs voor de maritieme sector. Door het bezoeken van maritieme bedrijven, schepen en evenementen hopen de YMR’s andere jongeren enthousiast te maken voor een opleiding en carrière binnen de maritieme sector. Begin september zijn de nieuwe YMR’s gekozen. Zij zijn tevens aanwezig op het Maritime Awards Gala.

Livestream

Tijdens het Maritime Awards Gala kunnen collega’s, familie, vrienden en kennissen de uitreiking van de Maritime Awards ook live volgen. De Young Maritime Representatives zorgen tijdens de avond voor een livestream op de Facebookpagina. Volg de pagina nu alvast voor het laatste nieuws!

Meer informatie over de YMR’s is te vinden op www.maritimebyholland.nl