Young Professional; hoeveel redenen wil je horen om aan te sluiten bij het Maritime Awards Gala 2019?

Speciaal voor Young Professionals t/m 35 jaar zijn er losse entreetickets tegen een aantrekkelijk tarief beschikbaar. Twijfel je nog of het Maritime Awards Gala 2019 op 4 november a.s. wel echt een toffe avond wordt? Natuurlijk wel! We geven je vijf redenen om vandaag nog een ticket te bestellen.

  1. Netwerken tot in de late uurtjes. Breid in een razend tempo je netwerk uit. Pak het goed aan en spreek op één avond meerdere Captains of Industry of gewoon heel gezellige vakkundige mensen die net als jij werken in de maritieme sector.
  2. Overdressed? Niet snel op het gala! Shop de mooiste black tie outfit en straal! Op het gala en op instagram natuurlijk.
  3. Heerlijk Italiaans eten in ruime porties. Denk aan vers brood, parmaham, kazen, heerlijke pasta. Die calorieën dans je er later op de avond wel vanaf!
  4. Hoor uit de eerste hand wie elk van de vijf Maritime Awards wint en laat je inspireren door de nieuwste maritieme ideeën en oplossingen.
  5. Geniet van de showelementen rondom het aansprekende thema ‘One Innovative Force’. En hé, daar hoor jij als Young Professional natuurlijk ook zeker bij!

Wat kost het?

Er zijn nog 90 tickets beschikbaar voor Young Professionals. Een ticket kost € 145,- excl. BTW per persoon. Deze prijs is all-in; van parkeren tot je laatste drankje voor je vertrekt.

Good to know

  • 4 november 2019
  • Aantrekkelijke eventlocatie; De Broodfabriek in Rijswijk
  • 16 – 23 uur
  • Black tie

Meld je hier aan

Klik hier om direct aan te melden.

Heb je vragen? Neem contact op met Joëlla Lucas, Coordinator Maritime Awards Gala via T 088 44 51 024 of E info@maritime-awards.nl.