Search
Search
Close this search box.

Drie opties om last-minute nog het Maritime Awards Gala op 4 november bij te wonen

Het Maritime Awards Gala in De Broodfabriek op 4 november a.s. komt met rasse schreden dichterbij! Het is nu of nooit. Woon het gala bij en beleef een fantastische avond met uw maritieme netwerk. Drie opties om erbij te zijn.

Boek een complete tafel voor jouzelf en je gasten

Op dit moment zijn er nog maar drie tafels beschikbaar via het Silver Sponsorschap. Boek een tafel voor 10 personen voor €3.250,- exclusief BTW en ontvang daarnaast ook enige exposure voor jouw bedrijf voorafgaand en tijdens het Maritime Awards Gala. Klik hier voor meer informatie.

Nog één individuele plaats beschikbaar

Aan de drie tafels voor gasten die op individuele basis het Maritime Awards Gala 2019 bezoeken is nu nog 1 plaats beschikbaar. De kosten bedragen €255,- excl. BTW per persoon. Klik hier voor meer informatie.

Speciale entreetickets voor Young Professionals

Voor Young Professionals t/m 35 jaar zijn er speciale tickets beschikbaar tegen een gunstig tarief. Bekijk hier de voorwaarden.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over het Maritime Awards Gala contact op met Joëlla Lucas, Coördinator van het gala, via T 088 44 51 024 of E info@maritime-awards.nl.

Aanmelden nieuwsbrief

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?