Vanaf nu open: registratie individuele deelname

Zin in een geweldig interessante netwerkavond?

Individueel aanmelden voor het Maritime Awards Gala 2019 op maandag 4 november is vanaf nu mogelijk! Met ongeveer 1000 professionals uit de gehele maritieme sector is het gala een mooie gelegenheid om relaties uit de branche in informele en chique setting te ontmoeten. Gezien de beperkte capaciteit en de verwachte interesse adviseren wij u zich snel aan te melden.

Klik hier om u direct aan te melden

Maritime Awards

Het Maritime Awards Gala is een high-level event dat een ideale kans biedt om op een exclusieve manier samen eens stil te staan bij de innovatieve kracht van de Nederlandse maritieme sector. Tijdens de dertiende editie worden vijf Maritime Awards uitgereikt: Maritime RNLN Van Hengel-Spengler AwardMaritime Innovation AwardMaritime KVNR Shipping AwardMaritime Designer Award en Maritime Award KNVTS Schip van het Jaar. Deze vijf prijzen brengen de topprestaties van Nederlandse maritieme ontwerpers, toeleveranciers, reders, scheepswerven en maritieme studenten voor het voetlicht.

Programma

16.00 – 17.30 uur Ontvangst
17.30 – 20.15 uur Diner & entertainment
20.15 – 21.30 uur Uitreiking Awards
21.30 – 23.00 uur Afterparty
23.00 uur Einde

Dress code

Black tie

Locatie

De Broodfabriek
Volmerlaan 12
2288 GD Rijswijk

Kosten en aanmelden

Individuele deelname aan het gala bedraagt €255,- p.p. (excl. BTW). Na aanmelden ontvangt u per post een factuur.

Klik hier om u direct aan te melden

Sponsors

Het Maritime Awards Gala wordt mede mogelijk gemaakt door de Gold Sponsors:  Anker Crew InsuranceEuroportRoyal IHCMarstrat BVMultraship & NovatugNNPCPraxis Automation Technology BV en Wärtsilä Netherlands.

Organisatie

Het gala wordt georganiseerd door de Stichting Maritime Awards Gala. Hierin zijn Netherlands Maritime Technology, KVNR, KNVTS, Koninklijke Marine, Nederland Maritiem Land en het NISS vertegenwoordigd.

Het Maritime Awards Gala vindt plaats tijdens de Maritime Week (2 t/m 9 november 2019).

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de organisatie van het Maritime Awards Gala via info@maritime-awards.nl.